Ik wil vanaf nu profiteren van een unieke superwinstgevende trading strategie waarbij ik maar één keer per week orders moet inleggen.


Ik geef mij door het invullen van het onderstaande formulier op voor de unieke service van MaandagTrader-Easy en ontvang het volgende:

  • Zodra het abonnement ingaat de meest recente wekelijkse update met daarin voor die week de koopsignalen, verkoopsignalen en een overzicht van de portefeuille van dat moment.
  • Daarna gedurende een half jaar iedere maandag ruim voordat de beurs opent de nieuwe wekelijkse update, waarin we u precies vertellen welke actie we die week gaan ondernemen.
  • Ik houd daarbij een constante portefeuille aan van 15 aandelen, waarbij ik in ieder aandeel evenveel geld beleg.
  • Een aandeel blijft gemiddeld drie weken in portefeuille, waarna het wordt vervangen door een ander aandeel.


Daarnaast ontvang ik bij ingang van mijn abonnement:

  • Gratis Bonus Rapport: "Hoe u honderden tot duizenden euro's per jaar kunt besparen door slim te beleggen". Zéér belangrijk voor iedere belegger die op jaarbasis meer dan 20 transacties doet!

 

Voordat u zich aanmeldt nog even dit!
Wij leggen u geen enkele beperking op, maar we willen wel eerlijk tegen u zijn.
Het is onze bescheiden mening dat 15.000 euro het minimaal benodigde bedrag is om optimaal van MaandagTrader-Easy te kunnen profiteren.

Is dit voor u een te hoog bedrag, klikt u dan hier voor onze uitleg, waarbij we u gelijk een prachtig alternatief geven.

Vult u het formulier hieronder in om u aan te melden:
Let op: door het verzenden van het aanmeldformulier geeft u automatisch aan dat u akkoord gaat met onze disclaimer/algemene voorwaarden. Klikt u hier om de voorwaarden te lezen.

 

 

Vriendelijke groeten,

Jack Hoogland
e-mail:
info@stocktradingnieuws.com

Investforprofit NV- Spoorstraat 155 - 6591 GT Gennep - Nederland